

College of Osteopathic Medicine Department of Continuing Medical and Professional Education

Educating Leaders 2024, the AACOM Annual Conference 7700 Old Georgetown Road #250, Bethesda, MD 20814

April 17-19, 2024

CME/CPE Credit Reporting Form

Wednesday, April 17th (Total of 5.5 Credits)

- **B** 8:15am 9:15am Plenary Speaker: Dr. Stephen Trzeciak, M.D. (1.0Hr.)
- □ 9:45am 10:15am Concurrent Sessions (.50Hr.)
- □ 10:30am- 11:30am Concurrent Sessions (1.0Hr.)
- □ 1:15pm- 2:15pm Plenary Honoring Dr. Meta Christy (1.0Hr.)
- □ 2:30pm 3:30pm Concurrent Sessions (1.0Hr.)
- □ 3:45pm 4:45pm Concurrent Sessions (1.0Hr.)

Thursday, April 18th (Total of 7.0 Credits)

- □ 8:15am 9:30am Address from AACOM President and CEO (1.25Hr.)
- □ 9:45am -10:45am Concurrent Sessions (1.0Hr.)
- □ 10:45am -11:45am Concurrent Sessions (1.0Hr.)
- □ 1:45pm 3:00pm Concurrent Sessions (1.25Hr.)
- □ 3:15pm 4:15pm Plenary Speaker: Anthony Chang, M.D. (1.0Hr.)
- □ 4:30pm 6:00pm Poster Session (1.5Hr.)

Friday, April 19th (Total of 3.25 credits)

- □ 7:45 am 8:30am Speaker (.75Hr)
- □ 8:35am 9:10am Speaker (.50Hr.)
- □ 9:10am 10:00am COM Showcase. (.75Hr.)
- □ 10:15am 11:00am Concurrent Sessions (.75Hr.)
- □ 11:45am 12:15pm Closing Remarks (.50Hr.)

PLEASE PRINT all information except the signature:

Last Name:	First N	Name:	MI	Credential
Address:		_ City:	State:	_Zip:
Email address:		Cell/Day Telephone:		
DO's only: AOA #	School:		Yea	ar:

Attestation:

I attended ______ hours of approved presentations for an equal number of CME/CE/contact hours and by my signature I certify to the best of my knowledge that the above information is correct.

Signature:

Date:

(This form must be completed, signed and submitted via email to annualconf@aacom.org by July 31, 2024 to receive credit.)

The University of New England College of Osteopathic Medicine (UNE COM) is accredited by the American Osteopathic Association (AOA) and UNE COM is accredited by the Maine Medical Association (MMA) Council on Continuing Medical Education and Accreditation to provide continuing medical education for physicians. UNE COM has requested that the AOA Council on Continuing Medical Education approve this program for a maximum of 15.75 hours of AOA Category 1-A CME credits. Approval is currently pending.

UNE COM designates this educational activity for a maximum of 15.75 AMA PRA Category 1 Credit(s)TM and 15.75 University of New England contact hours for non-physicians. Contact hours may be submitted by non-physician, non-PA health professionals for continuing education credits.

Physicians and other attendees should only claim credit commensurate with the extent of their participation in this activity. The University, upon receipt of this completed and signed form, will submit the osteopathic credits to the AOA.

This activity has been planned and implemented in accordance with the accreditation requirements and policies of the Maine Medical Association through the joint providership of University of New England, and American Association of Colleges of Osteopathic Medicine (AACOM). University of New England is accredited by the Maine Medical Association to provide continuing medical education for physicians.